Skip to main content

Konverteringspersonal VIK/SÄV/AVA - Knowledgebase / Grund/klient / Rapporter - WinLas Hjälpcenter

Konverteringspersonal VIK/SÄV/AVA

Authors list

Rapporter i WinLas används för att få en sammanställning över arbetstagare utifrån olika parametrar. Det finns en rapport vars syfte är att bevaka personer som börjar närma sig konverteringsrätt, eller som faktiskt redan har uppnått rättigheten.

Konverteringsrapport VIK/SÄV/AVA

Rapporten innehåller information om vilka arbetstagare som börjar närma sig konverteringsrätt, men också information om vilka arbetstagare som redan idag har uppnått rättigheten och fått ett konverteringsdatum. Konverteringsdatumet visar exakt vilken dag arbetstagaren har uppnått rätten att få sin tidsbegränsade anställning omvandlad till en tillsvidareanställning. Rapporten visar på vilken anställningsform rättigheten uppnåtts. För att läsa mer om hur konvertering beräknas, se Beräkning av företrädesrätt och konvertering

Rapporten kan filtreras så att den enbart visar arbetstagare som varit aktiva i anställning under de senaste fyra månaderna, och som passerat något av gräns värdena (400 VIK - eller AVA-dagar eller 200 SÄV-dagar). För att se alla arbetstagare som passerat gräns värdena oavsett när de senast var aktiva i sysselsättning, välj Ingen tidsbegränsning.Fick du svar på din fråga?